دلونگی به روایت دلونگی
جوزپه دلونگی، مالک برند معروف لوازم خانگی دلونگی، حدود ۷۰ سال پیش در ایتالیا تاسیس شد. ابتدا یک کارگاه کوچک قطعه سازی بود که بعدها ثبت رسمی شد. در اوایل کار، شرکت دلونگی یک تولید کننده عمده گرم کننده ها و هواسازهای قابل حمل بود. اما بعدا با گسترش فعالیت های خود، به عرصه پر مخاطب و مشتری و پر طرفدار لوازم خانگی نیز وارد شد.
حدود ۱۶ سال پیش، دلونگی توانست، در قالب ماموریت کسب و ادغام (Merger & Acquisition)، مالکیت گروه تولیدی معروف لوازم خانگی KENWOOD انگلستان را نیز از ان خود کند و با این عمل، گسترش نفوذ دلونگی به بازارهای شرق آسیا افزایش یافت. این شرکت اکنون بیش از ۱۳ بخش تولیدی و ۳۰ شرکت توزیع کننده در سراسر جهان دارد که خدمات و محصولات دلونگی را در ۸۰ کشور دنیا مدیریت می کند.
شرکت در روزهای نخستین قرن بیستم میلادی تاسیس شد، اکنون بیش از ۶ هزار کارمند داشته و درآمد آن در سال ۲۰۱۴ میلادی، بیش از ۲ میلیارد یورو برآورد شد. برای آگاهی از جدید ترین فعالیت ها و محصولات و خدمات این شرکت به درگاه دلونگی مراجعه کنید.
جوزپه دلونگی، در سال ۱۹۳۹ میلادی در شهر ترویسو ایتالیا به دنیا آمد و اکنون با ۳.۶ میلیارد یورو ثروت، در فهرست میلیاردهای اروپا و جهان قرار دارد. او در دانشگاه CA FOSCARI در شهر ونیز تحصیل کرد و از جمله شخصیت های فرهنگی و اقتصادی و صنعتی برجسته این کشور به شمار می رود.
دلونگی، همچون گوچی و آرمانی، اعتبار صنعت ایتالیا است. هر جای دنیا، نام دلونگی به ذهن برسد، طعم قهوه ساز ایتالیایی به مشام عاشقان قهوه می رسد.
گویا خاندان دلونگی، همه در کار قهوه بوده اند که میراث آنها، برای نسل های پس از خود، قهوه بوده است و بس! اما دلونگی ها، قبل از ورود به دنیای صنعتی و قهوه، چوب بر بودند.
زندگی جوزپه دلونگی
کارآفرین الهام بخش و خود ساخته قصه ما، جوزپه دلونگی است. او در شهر رویایی ونیز متولد شد و همان جا نیز تحصیل کرد. تولدش مصادف شده بود با آغاز دومین جنگ خونین جهانی و قطعا اوضاع و احوال ایتالیای آن دوران نیز همچون سایر نقاط اروپا، حال خوشی نبوده است. تولید هیزم در کارگاه چوب بری خاندان دلونگی سبب شده بود که درآمد این خانواده از طریق همین کارگاه بگذرد.
این کارگاه کوچک، با بزرگ شدن جوزپه و اتمام تحصیلاتش، از نیمه دوم قرن بیستم، به کارخانه ای مجهز و بزرگ تبدیل شد به گونه ای همانطور که در ابتدای گفتار گفتیم، تولید قطعات دستگاه های حرارتی و گرم کننده نیز به برنامه کاری آن ها اضافه شد. گر چه جوزپه، در دانشگاه کافوسکاری ونیز، درس اقتصاد خوانده بود، اما به صنعت و کار صنعتی علاقه نشان داد و همین عامل سبب شد تا بتواند، موسس یکی از غول های صنایع خانگی اروپا شود.
جوزپه، دانش آموخته رشته اقتصاد پس از ۱۰ سال کار، از سال ۱۹۶۲ میلادی، کم کم خودش را نشان داد. او برند جی.دلونگی De’Longhi را ثبت کرد تا با این عنوان، لوازم خانگی تولید کرده و به فروش برساند. اولین محصولی که با این برند تولید کرد، در واقع یک رادیاتور برقی با مخزن روغن بود.